Panel uživatele

Solný chlorátor AUTOCHLOR SMC 20 (20g/hod) - DOPRAVA ZDARMA

Solný chlorátor AUTOCHLOR SMC 20 (20g/hod) - DOPRAVA ZDARMA

DOPRAVA ZDARMA

Úprava slané vody Oceanic SMC 20, úprava bazénové vody elektolýzou za použití systému SWC Saline Water Chlorination je šetrný způsob sanitace vody. Tento proces nevytváří žádné škodlivé látky jako např. těžké kovy a je ekologicky šetrný nejen vůči svému uživateli ale i vůči životnímu prostředí.SWC je přírodní proces, který využívá 3 komponentů : VODA + SŮL = ELEKTRICKÁ ENERGIEk tomu aby udržel Váš bazén zářivě čistý, bez bakterií a řas.Působením el. proudu o bezpečném napětí dochází v elektrolitické cele k tvorbě plynného chlóru, který je okamžitě rozpuštěn ve vodě a vzniká kyselina chlorná. V procesu elektrolýz rovněž vznikají další účinné sanitační látky a to ozón a kyslík.

27190 Kč s DPH

Dostupnost: Skladem

Výrobce: autochlor.eu, hanscraft

•samočisticí elektrody z titany
•žádná manipulace ani skladování chloru
•ekologický systém – sůl je přírodní produkt
•plně automatický, jednoduchý provoz
•- jemně slaná mořská voda s antiseptickými účinky

Zařízení obsahuje :
•řídící modul
•pouzdro cely
•cela
•šroubení pouzdra cely

Technické informace:

Max. objem bazénu

80m3

Elektrické napájení

230V

Spotřeba energie

100W

Produkce plynného chloru

22g/hod.

Životnost elektrod

16 000hod.

Pro provoz systému je nutné v bazénové vodě rozpustit bazénovou sůl v poměru 4-5 kg soli na 1000 l (1 m3) vody. Tím se vytvoří solinita vody v rozmezí 0,4-0,5%. (Pro srovnání solinita klasické mořské vody je několikanásobně vyšší cca 3,5%). V elektrolitické cele, instalované do bazénového okruhu púsobením el. proudu, dochází k stěpení molekul soli a k tvorbě plynného chloru, který je okamžitě rozpuštěn ve vodě a vzniklá kyselina chlorná, která je základním dezinfikantem bazénové vody. V procesu elektrolýzy rovnež vznikají další účinné sanitační látky a to ozón a kyslík. Zařízení je provozováno pouze v době, kdy je spuštěna bazénová filtrace.




Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info